Päivä alkoi masentuneesti kun heräsin niin väsyneenä. Ikkuna oli ollut yön melkein sepposen selällään ja kaikki vieras meteli kadulta häiritsi untani. Lisäksi sälekaihdin heilui ja kolisi lasia vasten tuulenpuuskien osuessa siihen. Koitin jäädä nukkumaan herätyskellon soiton jälkeenkin, mutta nousin sitten kuitenkin melkein heti laittamaan aamiaista itselleni. Rotjake jatkoi nukkumista kuten tavallista joten seurana minulla oli ainoastaan Wallander ja kumppanit.

On tylsää kirjoitella kokeista, mutta juuri tällä hetkellä tuntuu että ne ovat suurimpia tapahtumia. Eilinen meni odotetusti penkin alle (mutta varmasti läpi!) ja huomisesta ei vielä tiedä yhtään. Ei voi kyllä syyttää kuin itseään jos nekin menee huonosti kun en ole jaksanut lukea niihinkään. Mutta puolet on käytännönkoetta joten siihen ei oikein voi edes valmistautua (excuses...)

Päivän iloisia hetkiä ovat olleet kotiinpaluu kun huomasin että kotona oli siivottu, kävelylenkki sekä jäätelö. Voi sitä pienestäkin nähtävästi piristyä kummasti. Kohta unten maille että pysyisin huomenna kokeessa hereillä ja tarkkana.