Nyt pyörii niin monta asiaa kerralla päässä että pelkään tästä merkinnästä tulevan hyvin katkonainen. En osaa keskittyä mihinkään tällä hetkellä.

Melkein koko päivä on mennyt surffaillessa, kun töitä ei näytä olevan kellään antaa. Aikakin kuluu hitaasti ja omatunto soimaa kun olen toimettomana. Minuutit kuluvat piinaavalla vauhdilla vaikka kuinka yritän viihdyttää itseäni lukemalla blogeja ja boordeja.

Löysinkin uuden mielenkiintoisen boordin ja sormet alkoivat heti syyhytä käsitöitä tekemään. Pitäisi käydä ostamassa lankaa ja kaivaa keskeneräinen villapaita laatikosta ja tehdä se valmiiksi ennen kuin talvi taas yllättää. Ärsyttää kun aina aloitan kaikkea kivaa mutta koskaan en saa valmiiksi. Jos tilaisin jotain käsityölehteä, hukkuisin varmasti niihin kaikkiin aloitettuihin "ihaniin" malleihin mitä pitäisi päästä testaamaan.

Kuitenkin mietinnän alla on ollut jo pitempään uusi talvimekko (kangastakin löytyy jostain) mutta innostus ja ompelulanka vielä uupuvat. Ennen Visbytä pitäisi sitä paitsi keskittyä ainoastaan helleasuihin ja telttaan, jotta ne eivät jää taas aivan huomiotta.

Katselin myös kateellisena käsityöihmisten blogeja ja niistä löytyviä valokuvamassoja. Kuinka joku kerkeää tekemään noin paljon paitoja, hanskoja, pipoja ja kaulaliinoja? Onneksi Suomen talvi on pitkä ja hyinen, joten niille varmasti löytyy käyttöä ja onnellisia omistajia.