Viikonloppu on taas kadonnut johonkin  teille tietämättömille. Olin suunnitellut vaikka mitä ja melkein kaikki jäi toteutumatta vaikka olenkin koko ajan ollut liikkeellä. Eilen aikaa söi teltan seinien leikkeleminen ja nahkatyöt ja tänään kiilloteltiin venettä puoli päivää ja sitten jatkui taas telttahommat.

On se kyllä mahtavaa nähdä kun sellainen 6m halkaisijaltaan oleva paviljonkiteltta valmistuu pikku hiljaa ja suunnitelmat käy toteen. Ensimmäinen pystytys tulee olemaan hieno hetki. Nyt on katto valmiina ja puolet seinistä leikeltiin eilen. Tolpat valmistuvat myös vähitellen ja sitten on aika vielä ostaa narut.

Vähiin käy se koulukin ennen kuin loppuu. Huominen ja tiistai ovat oikeastaan enää viimeiset oikeat koulupäivät ja sitten keskiviikon olen poissa, torstaina on ammattitaitomessut ja perjantaina siivouspäivä. Pitäsi ensi viikolla muistaa laittaa postia sinne Yliopistollekin että se työasia on kanssa selvä.

Nyt alkaa silmäluomet taas painamaan. Huomaa kyllä väsymyksestä ja hienoisista rusketusrajoista että päivä on tullut vietettyä lähinnä ulkotiloissa...