On se kyllä tosi hienoa kun mies kokkaa. Vaikka olin minäkin tänään avustamassa naan-leivän tekoa. Vielä ei saa maistaa, ainoastaan haistella uunista tulevaa ihanaa tuoreen leivän tuoksua. Nam!

 

Väsymys on tänään ollut hurja kun olin eilen katsomassa elokuvan Kindom of Heaven, vastoin tapojani vasta kello kahdeksalta illalla – ja hieman ikävässä seurassa. Tekisi mieli jäädä huomenna kotiin nukkumaan kaikki suuttumus ja univelka pois ja sitten lukea kokeisiinkin rauhassa. Eihän se olisi kuin neljän tunnin poissaolo, mutta huonon omatunnon siitä silti saisin. Enkä tiedä osasinko aamulla nukkuakaan rauhassa…

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mutta elokuva oli odotuksieni vastaisesti miltei erinomainen. Visuaalisesti siinä häiritsi ainoastaan miesten hyvin epäaikakautiset housut (ei 1100-luvulla ollut miehillä tuollaisia housuja!) ja sen lievä länsimaisuus. Ja se että Orlando Bloom oli mukana joka kuvassa. Luojan kiitos teatteriin ei ollut eksynyt yhtään teinityttöä huokailemaan joka välissä sille "kuinka ihana se onkaan!!11!".

 

Nyt leivällä herkuttelemaan. Sietäisi teidän olla katellisia :)